Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 9 Aug 2013 | 8437 vizualizari

 

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura:

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .

Puneti 3 l apa si continuati firberea .

Curatai si spalati legumele .

Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .

Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]

Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.

Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .

Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .

Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

TIPS-URI

1

Intodeauna opariti afumatura prin clocotire . Aruncati primna apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

babi5 1

07.10.2014, 15:22

Carmen 1

13.04.2017, 11:18

asa ceva.... asa o poza... sa te dai cu capul de tastatura

mihaelar63 1

13.04.2017, 13:15

Carmen ) Ciorbele imi cam reusesc , pozele doar din cand in gand )

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu legume